YÜKAM ‘1-31 EKİM MEME KANSERİ FARKINDALIK AYI’ ÇERÇEVESİNDE ETKİNLİK DÜZENLEDİ

Yalova Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜKAM) tarafından ‘1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ kapsamında çevrimiçi konferans gerçekleştirildi.

Ülkemizde ve dünyada kadınlarda en sık görülen ve en çok ölüme neden olan kanser türlerinden olan meme kanseri, gerek dünyada gerekse ülkemizde en sık izlenen ilk on kanser türü arasında yer almakta. Yalova Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜKAM) tarafından meme kanserine dikkat çekmek ve insanların bu konuda doğru bilgiye sahip olmalarını sağlamak amacıyla konferans düzenledi. YÜKAM Müdürü Prof. Dr. Elif Yüksel Oktay’ın moderatörlüğünü yaptığı etkinlik  video konferans programı üzerinden gerçekleşti.

‘1-31Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ kapsamında düzenlenen konferansa konuşmacı olarak; Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Ana Bilim Dalında öğretim üyesi olan Prof. Dr. Levent Çelik katıldı. Meme kanseri üzerine önemli çalışmaları bulunan Prof. Dr. Levent Çelik’in meme kanseri hakkında önemli konular içerin sunumu büyük ilgi gördü.

Sunum videosunu izlemek aşağıdaki görsele tıklayınız.